Distributie van stomiemateriaal in België - Alphamedis SA

Stomamateriaal in België

bandage-alphac-accroche-wolvertem

Alphamedis SA is gespecialiseerd in de distributie van stomamateriaal in België. Een team van professionele bandagisten zorgt voor het tijdig leveren van uw stomamateriaal, om het even waar in België.

Heeft u een stoma? De keuze van het juiste materiaal is essentieel. Materiaal aangepast aan uw persoonlijke situatie is een garantie voor comfort en veiligheid.

Een ééndelig of een tweedelig systeem? Gesloten zakjes of ledigbare zakjes? Deze keuze wordt in eerste instantie gemaakt door uw gespecialiseerde verpleegkundige, maar wij kunnen u ook helpen bij deze keuze , dankzij ons uitgebreide aanbod aan materiaal op voorraad.

Welk materiaal voor een colostoma? Een ileostoma? Een urostoma? Hoeveel zakjes worden terugbetaald? Door het respecteren van de driemaandelijkse dotatie van de mutualiteit, begeleiden wij u ook bij het aanbevolen gebruik van uw materiaal.

project-management-bruxelles

Alphamedis SA biedt ook beschermings-, preventieve en verzorgingsproducten aan om mogelijke problemen zoals lekken en irritaties te voorkomen, maar ook om het onderhoud van uw zakje te verzekeren, enz. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een catalogus te bestellen.

Lingerie aangepast aan stoma’s

infermiere-logo1

In samenwerking met Bellawear bieden we een gamma ondersteunend ondergoed aan dat aangepast is aan mensen met een stoma.

Buikgordels van verschillende ondersteuningsniveaus en in verschillende materialen, afhankelijk van de mate van activiteit (comfort, sport, zwemmen,…), slips, boxershorts, hoesjes, beschermingsmateriaal,…Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

almedis-bellastoma-bruxelle-4
almedis-bellastoma-bruxelle-1
almedis-bellastoma-bruxelle-2
almedis-bellastoma-bruxelle-3

Gespecialiseerde verpleegkundigen

Alphamedis SA bestaat uit een team van professionals die patiënten en hun familie in alle discretie helpen bij het vinden van het meest geschikte materiaal voor hen en tevens oplossingen bieden voor problemen die zich in het dagelijkse leven kunnen voordoen.

Alphamedis SA heeft ook een team van stomaverpleegkundigen in Luik en Brussel, die stomapatiënten begeleiden en adviseren.