Stomiemateriaal in België

Stomiemateriaal

Alphamedis SA is de specialist voor de distributie van stoma-uitrusting in België. Een team van professionele bandage-technici reist door heel België om uw stoma systeem tijdig te leveren.

Heeft u een stoma ? De keuze van de uitrusting is essentieel. Een goed aangepaste uitrusting is een garantie voor comfort en veiligheid.

Een eendelig, tweedelig zaksysteem ? Gesloten zak, af te voeren? Deze keuze wordt in de eerste plaats gemaakt door uw gespecialiseerde verpleegkundige, maar wij kunnen u ook bij deze keuze helpen dankzij ons ruime aanbod aan apparatuur die wij op voorraad hebben.

Welk product voor een colostomie ? Een ileostomie ? Een urostomie ? Een urostomie? Hoeveel zakken voor hoe lang ? Door het respecteren van de driemaandelijkse toewijzingen van de onderlinge maatschappijen, begeleiden wij u ook bij het gebruik van uw materiaal.

Alphamedis SA biedt ook beschermings, preventie en verzorgingsproducten aan om mogelijke problemen zoals lekken, irritaties te voorkomen, maar ook om het onderhoud van de zak te verzekeren, enz. Neem contact met ons op om onze catalogus aan te vragen en voor meer informatie.

Lingerie aangepast aan stoma's

infermiere-logo

In samenwerking met Bellastoma bieden we een gamma ondersteunend ondergoed aan dat aangepast is aan mensen met een stoma.

Buikgordels van verschillende ondersteuningsniveaus en in verschillende materialen, afhankelijk van de mate van activiteit (comfort, sport, zwemmen,….), slipjes, boksers, overzakken en beschermers,…. aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

almedis-bellastoma-bruxelle-4
almedis-bellastoma-bruxelle-1
almedis-bellastoma-bruxelle-2
almedis-bellastoma-bruxelle-3

Gespecialiseerde verpleegkundigen

Alphamedis SA biedt een team van professionals om patiënten en hun familie te helpen bij het vinden van de meest geschikte apparatuur en het oplossen van alle problemen die zich in hun dagelijks leven voordoen in alle discretie.

Alphamedis SA heeft ook een team van stoma-verpleegkundigen en verpleegkundige adviseurs in Luik en Brussel om stoma-patiënten te begeleiden en te adviseren.

almedis-vente-equopejpg

Voor meer informatie op het gebied van stoma kunt u terecht op de website van AFISCeP, de Franstalige vereniging van verpleegkundigen in de stoma therapie, genezing en wondverzorging in België.

logo_afiscep
logo-webforce