Al meer dan 50 jaar is Alphamedis SA een belangrijke speler in de levering van medisch materiaal aan particulieren. Medisch materiaal van hoge kwaliteit is beschikbaar voor stoma,incontinentie, intermittente autosondage en wondzorg. Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren welk materiaal u precies nodig heeft.

Een team van bandagisten is niet enkel verantwoordelijk voor de levering van uw medisch materiaal (op voorschrift) bij u thuis, maar begeleidt u ook bij het correct gebruik ervan. Wij leveren medisch materiaal in heel België. Om een u een bevredigende leveringstermijn te garanderen, beschikken wij over verschillende magazijnen, met name in Brussel en Alleur (in de provincie Luik).

Gratis
levering

Naleving van het
oorspronkelijke voorschrift

Professionele zorgverlening sinds 50 jaar

Team
van bandagisten

Team van
referentieverpleegkundigen wondzorg

Team van stomaverpleegkundigen

Onze expertisegebieden

Stoma: Bij ons vindt u alle soorten stomamateriaal en toebehoren met als doel bescherming, preventie en verzorging. Ons team van bandagisten geeft elke patiënt advies op maat over het gebruik van het voor hem meest geschikte materiaal. U kan bij ons ook terecht voor stoma-lingerie, speciaal ontworpen om in alle omstandigheden comfort te garanderen.

Incontinentie: Alphamedis is een bedrijf dat ervaren is op het gebied van incontinentiemateriaal.
Hiervoor bieden wij verschillende soorten producten en specifiek materiaal om bescherming te bieden en uw incontinentie te controleren: penishulzen, nachtzakken, luiers en onderleggers.

Verkoop aan zorgprofessionals: ook aan zorgprofessionals leveren wij materiaal voor intermittente autosondage en wondzorg. Alphamedis SA beschikt over moderne producten van uitstekende kwaliteit. Wij werken samen met de meest toonaangevende merken in de sector om zo een optimale ondersteuning te kunnen garanderen.

Andere: Alphamedis SA biedt ook een breed scala aan medische producten zoals compressiekousen, een apparaat voor de behandeling van incontinentie door elektrostimulatie (Urostim), producten voor de behandeling van wonden met negatieve druktherapie (TPN), over-the-counter wondzorgmateriaal en kleine bandagisterie-artikelen. U kan bij ons terecht indien u hierover vragen heeft.

Onze werkwijze

Voortdurende zorg :

Medexia is onze partner in het Groothertogdom Luxemburg

Onze ervaring

We bieden medisch materiaal van hoge kwaliteit om onze patiënten in alle omstandigheden optimaal comfort te kunnen bieden, dit in naleving met de normen die zijn opgelegd door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG).

logo-webforce